Μια εφαρμογή για να μετατρέψετε το παλιό σας τηλέφωνο Android σε δωρεάν κάμερα παρακολούθησης!

Βήματα για να μετατρέψετε εύκολα το παλιό σας τηλέφωνο σε απομακρυσμένη κάμερα παρακολούθησης
Αυτή η εφαρμογή είναι μια από τις καλύτερες και αξιόπιστες εφαρμογές που σας επιτρέπει να μετατρέψετε το παλιό σας τηλέφωνο ή tablet σε κάμερα ασφαλείας στο σπίτι, οθόνη μωρού ή δωμάτιο φροντίδας ηλικιωμένων με πολύ χρήσιμες λειτουργίες.

Παρέχει επίσης άμεση απομακρυσμένη παρακολούθηση, σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες νυχτερινής όρασης της κάμερας στις πιο σκληρές συνθήκες φωτισμού και επίσης καλύπτει μεγαλύτερη περιοχή και με τους δύο φακούς και χρησιμοποιεί ενσωματωμένους αισθητήρες ανίχνευσης κίνησης. . Σας επιτρέπει επίσης να ολοκληρώσετε ορισμένες ενέργειες, όπως να ενεργοποιήσετε το πίσω φλας ή να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της μπροστινής και της πίσω κάμερας από απόσταση.

Η εφαρμογή προσφέρει μια δωρεάν υπηρεσία αποθήκευσης cloud όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν εγγραφεί κατά τη διαδικασία παρακολούθησης. Συνολικά, η εφαρμογή είναι χρήσιμη και τη συνιστούμε αν θέλετε να μετατρέψετε το παλιό σας τηλέφωνο σε CCTV χωρίς κόστος.

Είναι πολύ εύκολο να στήσεις μια εφαρμογή, ακόμα κι αν δεν είναι δύσκολο να δουλέψεις μαζί της, ακόμα κι αν δεν είσαι τεχνικά γνώστης. Το μόνο που έχετε να κάνετε στην αρχή είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή και να την εγκαταστήσετε στο τρέχον τηλέφωνό σας μέσω του Google Play Store. Όταν το ενεργοποιήσετε για πρώτη φορά, θα δείτε ότι χρησιμοποιώ αυτήν τη συσκευή ως οθόνη όπου επιλέγετε την επιλογή προβολής, έτσι ώστε αυτό το τηλέφωνο να είναι αυτό που παρακολουθείται εξ αποστάσεως.

Μια εφαρμογή για να μετατρέψετε το παλιό σας τηλέφωνο Android σε δωρεάν κάμερα παρακολούθησης! - Μια εφαρμογή για να μετατρέψετε το παλιό σας τηλέφωνο Android σε δωρεάν κάμερα παρακολούθησης!

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί Έναρξη, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με τον λογαριασμό Google που είναι καταχωρημένος στο τηλέφωνό σας, επομένως κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση με Google και, στη συνέχεια, επιτρέψτε στην εφαρμογή να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στην επιλογή Να επιτρέπεται. Αφού ολοκληρώσετε αυτό το βήμα, μπορείτε να βγείτε από την εφαρμογή μέχρι να ρυθμίσετε την εφαρμογή στο παλιό σας τηλέφωνο.


Στο παλιό σας τηλέφωνο Android, ανοίξτε το Google Play Store και κατεβάστε επίσης την εφαρμογή. Αλλά αυτή τη φορά, αφού το ενεργοποιήσω και το δείξω στην οθόνη, χρησιμοποιώ αυτήν τη συσκευή, επιλέξτε τη δεύτερη επιλογή «Κάμερα», γιατί είναι αυτό το τηλέφωνο που θα λειτουργεί ως κάμερα παρακολούθησης στο σπίτι ή όπου αλλού θέλετε να έχετε τα μάτια σας.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Έναρξη” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Σύνδεση με Google” για να συνδεθείτε στον ίδιο λογαριασμό Google στον οποίο συνδεθήκατε όταν ξεκινήσατε για πρώτη φορά την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας. Επαναλαμβάνουμε “πρέπει να είναι ο ίδιος λογαριασμός”. Μόλις συνδεθείτε επιτυχώς, θα δείτε ένα μήνυμα “Συγχαρητήρια” ότι αυτό το τηλέφωνο έχει γίνει κάμερα ασφαλείας και μπορείτε να το δείτε εξ αποστάσεως από το πρώτο τηλέφωνο.

Μια εφαρμογή για να μετατρέψετε το παλιό σας τηλέφωνο Android σε δωρεάν κάμερα παρακολούθησης! - Μια εφαρμογή για να μετατρέψετε το παλιό σας τηλέφωνο Android σε δωρεάν κάμερα παρακολούθησης!

Αφού πατήσετε το κουμπί OK, η κάμερα θα ξεκινήσει, αλλά υπάρχουν μερικές επιλογές παρακάτω για τις οποίες ίσως χρειαστεί να γνωρίζετε. Το πάτημα του κουμπιού κλειδώματος θα μειώσει τη φωτεινότητα της οθόνης για εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας κατά τη διαδικασία εγγραφής και ίσως χρειαστεί να το πατήσετε μόλις αποφασίσετε να τοποθετήσετε το τηλέφωνο σε μια συγκεκριμένη θέση, ώστε να λειτουργεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε από την πίσω κάμερα στην μπροστινή κάμερα ή να ενεργοποιήσετε τον αισθητήρα κίνησης που σας ειδοποιεί όταν ανιχνεύεται κίνηση κατά την εγγραφή. Γενικά, αυτές οι επιλογές μπορούν επίσης να ελεγχθούν μέσω του παρακολουθούμενου τηλεφώνου.

Στο τρέχον τηλέφωνό σας, μετά την εκκίνηση της εφαρμογής, θα παρακολουθήσετε ζωντανή μετάδοση του τι καταγράφεται μέσω της κάμερας του παλιού σας τηλεφώνου, καθώς και θα ακούσετε τον ήχο μέσω του μικροφώνου, με την κατάσταση σύνδεσης να εμφανίζεται μπροστά από το δίκτυο κατάσταση.

Μια εφαρμογή για να μετατρέψετε το παλιό σας τηλέφωνο Android σε δωρεάν κάμερα παρακολούθησης! - Μια εφαρμογή για να μετατρέψετε το παλιό σας τηλέφωνο Android σε δωρεάν κάμερα παρακολούθησης!

Μια εφαρμογή για παρακολούθηση καναλιών σε Android, iPhone και υπολογιστή

No content has been found here, sorry 🙂 No content has been found here, sorry 🙂 No content has been found here, sorry 🙂

Κατέβασε εδώ

Leave a Reply